Σάββατο, 19 Ιούλιος 2014 00:00

Ροηφόροι Αγωγοί Bus Bars-Bus Ducts

Οι Ροηφόροι αγωγοί παρέχουν...

... αναβαθμισμένες ηλεκτρικές και μηχανικές επιδόσεις και αποτελούν μία δελεαστική εναλλακτική για τις ηλεκτρικές εγκαταστάσεις καθώς παρουσιάζουν πολλαπλά οφέλη σε σχέση με τη συμβατική καλωδίωση.

Ειδικότερα, ο χρόνος εγκατάστασης ροηφόρων αγωγών αντιστοιχεί στο 1/3 αυτού που απαιτείται για μια εγκατάσταση με σχάρες και καλώδια προσφέροντας εξοικονόμηση χρόνου και χρήματος κατά το στάδιο της τοποθέτησης.

Επίσης λόγω της κατασκευής τους αποτρέπουν σφάλματα κατά τη σύνδεση και ελαχιστοποιούν την επίδραση αυτεπαγωγής στα ηλεκτρικά κυκλώματα προσφέροντας ασφάλεια στην εγκατάσταση και χρήση, ενώ παρέχουν ποικιλία μεθόδων διασύνδεσης και ευελιξία καθώς τα κιβώτια των λήψεων μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιοδήποτε σημείο επιθυμεί ο πελάτης.

 

 

 

 20130809 182247

 

Υπάρχουν αρκετές εταιρείες πλέον, με Ροηφόρους αγωγούς (Bus bars/Bus ducts) για την μεταφορά και διανομή ηλεκτρικού ρεύματος από 25 έως 6300Α, οι οποίοι κατασκευάζονται σύμφωνα με το σύστημα διασφάλισης ποιότητας ISO9001:2008 και τους πιο αυστηρούς Ευρωπαϊκούς και Διεθνείς κανονισμούς προσφέροντας ασφαλείς εγκαταστάσεις. Οι Ροηφόροι αγωγοί μπορεί να είναι έχουν αγωγούς χαλκού ή αλουμινίου, βαθμό προστασίας έως IP68, υψηλά ρεύματα βραχυκύκλωσης και δυνατότητα κατασκευής ειδικών τεμαχίων σύμφωνα με τις απαιτήσεις της εγκατάστασης.

 

20130808 115318

 

Μία εκ των εταιρειών είναι και η  IPELτο υλικό της οποίας, η εταιρεία μας χρησιμοποίησε, για την  κατασκευή του Νέου μηχανογραφικού κέντρου της Alpha Bank, στο Χολαργό. Οι αγωγοί που χρησιμοποιήθηκαν είναι απο 160Α - 2.500Α

 

Με τα έμπειρα συνεργεία της η εταιρεία μας μπορεί να αναλάβει την μελέτη και την εγκατάσταση Ροηφόρων αγωγών, προσφέροντας λύσεις που αξιοποιούν όλα τα πλεονεκτήματα τους σε σχέση με μια συμβατική εγκατάσταση με καλώδια.

Ευχαριστούμε που διαβάσατε το άρθρο μας

 

 

Διαβάστηκε 2454 φορές